Pedagogstafett med visning av utställningen Alla människor på Försvarsmuseum, torsdag 6 oktober kl 09.30-12.00

Hej!

Nu är det dags för oss på Försvarsmuseum Boden att bjuda in er alla till nästa pedagogträff. Avsätt torsdag den 6 oktober kl 9.30-12 för en trevlig förmiddag i pedagogikens tecken.

 

Vi på Försvarsmuseet har denna höst fått möjlighet att visa Forum för levande historias första utställningssatsning mot åk 4-6,  ”Alla människor” –  en workshop om demokrati och mänskliga rättigheter. 

Självklart kommer vi förutom att vi ”känner” lite på workshopen att hinna berätta lite vad vi alla sysslar med för tillfället.

 

Upplägg:

9.30 kaffe/te och smörgås i museets kafé.

ca 10.00-12.00 vi får möjlighet att använda våra ”barnasinnen” och testa några delar av workshopen ”Alla människor” =D Kanske är det något mer museum här i norr som blir sugna på att visa denna utställning? Jag berättar gärna mer om hur workshopen fungerar.

 

Efter workshopen finns det möjlighet för dem av oss som så önskar att äta lunch hos vår granne, Retro Café. Dem av er som önskar äta lunch kan meddela även detta i er anmälan så bokar jag bord åt oss. 

 

Anmälan för deltagande sker senast 30/9 till Helena Svanberg via epost: helena.e.svanberg@boden.seeller slå mig en pling på 070-590 06 50.

 

Jag hoppas att många av er känner er lockade och har möjlighet att delta.

 

Välkomna!